Followers

Tuesday, 11 December 2012

Family Day 2012 , Pengkalan Balak , Melaka .

Assalamualaikkum , semua selamat malam . 
lama dah tak post . Ari ni tasha nk post gambar family day tasha kt 
PENGKALAN BALAK , MELAKA . Best sangat kt sane , dengan lawak jenaka sedare mara sangat menggembirakan untuk tasha . 
Tasha exited sangat nk naik banana bot , akhirnye 
family day tahon ni dapat naik banana bot . Mule - mule je nmpak berani
tpi bile banana bot tu dah jalan memekik melolong kt atas banana tu . Haha , kesian org kt
belakang ngan depan tasha sakit telinga tasha buatnye .  

Cube teke tasha yang mne ?? Haha tasha yg kedua dari depan .

Seronok betol family day tahon ni  . Gmbr yang kt bawah ni pulak time terime hadiah sebab kite org ade sukaneka , tasha tak main pon , tpi tetap dpt hadiah . Haha , tu lah untungnye family day tasha x main hadiah tetap dpt . 

ni time amek hadiah !

Ok lah smpai sini je tasha write post , tasha dah x twu lagi nk tulis ape . 
So selamat malam korang 
ASSALAMUALAIKUM  :')

No comments: